Get Adobe Flash player

Címkefelhő

Utoljára módosítva

2024-05-24

Jelenlegi hely

Címlap

Partnercégek

ACTi Corporation

A 2003-ban alapított ACTi termékei a teljeskörű IP videó-megfigyelésre nyújtanak megoldást, lefedve a biztonságtechnikai és üzleti megoldások teljes vertikumát.
Az ACTi alapértékei közé tartozik, hogy ezeket a megoldásokat saját fejlesztésű technológiákkal biztosítja. Termékei közé tartoznak az IP kamerák, videó menedzsment szoftverek (VMS) és a videó-analitikai megoldások. A kínált megoldások igényre történő testreszabását az ACTi átfogó - értékesítés előtt és után egyaránt - technikai támogatása garantálja.

AMG

Az 1993-ban alapított AMG Systems Ltd. ipari hálózati átviteli megoldásokat tervez és gyárt.
Szakterülete az Ethernet, Fiber Optic, PoE és vezeték nélküli hálózati átviteli megoldások.
Termékeit számos iparágban használják, beleértve a biztonságtechnika, az olaj- és gázgyártás, a szállítás és a gyártás területeit.
Termékei a következők:
- Médiakonverterek és bővítők
- Menedzselt és nem menedzselt kapcsolók
- Vezeték nélküli és 4G Ethernet
- Analóg optikaszálas átviteli termékek
- Kiegészítők

BOSCH Security Systems

A CCTV eszközök teljes választéka: kamerák, objektívek, gyorsmozgású kamerák, nagysebességű pozicionáló egységek, monitorok, digitális rögzítők, IP eszközök és rendszerek, mátrixok, forgató egységek, LED sugárzók, videó eszközök tartozékai (kameratartók-, házak stb.).
Épület és vészhangosítás.
Konferencia és tolmácsrendszerek.
Tűzjelző központok, eszközök.

ComNet

A Communication Networks (ComNet) 2007-ben alakult George Jay Lichtblau irányításával, aki korábban alapítója volt az optikai jelátvitel területén úttörőnek számító International Fiber Systems (IFS) cégnek, mely 2003-ban a GE Security tulajdonává vált.
A ComNet korszerű létesítménye egy 25 000 négyzetméteres területen található Danbury-ban (Connecticut). A cég azokat az értékeket követi, az üzleti etika, ügyfélszolgálat, műszaki és minőségi jellemzők területén, melyek az IFS-t jellemezték.
A ComNet videó jel-, adat- és audio átviteli eszközök mellett, széles Ethernet termékcsaládot kínál.
Minden ComNet termék megfelel a biztonsági piac követelményeinek, beleértve a beléptető-, behatolás-, betörés-, tűzjelző-, CCTV rendszereket, valamint zárt közlekedési jelző-, érzékelő, útdíj fizetési rendszereket.

EXTRONICS Ltd.

Az 1992-ben alapított EXTRONICS Ltd. (UK) a világ egyik vezető tervezője és gyártója a gyújtószikramentes és robbanásbiztos kameráknak és az innovatív felügyeleti megoldásoknak.
Tapasztalatát robbanásveszélyes környezetben, főleg a vegyipar, a gyógyszeripar, petrolkémiai, olaj- és gáziparban szerezte.

GOYO OPTICAL INC.

Az 1976-ban alapított GOYO OPTICAL INC. fejleszti, gyártja a CCTV és ipari objektíveket.
Az elmúlt évek tapasztalataira alapozva, célként tűzték maguk elé, hogy a vásárlói igényekre és a piac növekedésére a világ legfejlettebb technológiájával válaszoljanak. Arra számítanak, hogy az optikák területén további fejlődések lesznek. Termékválasztékukat folyamatosan újítják. A biztonságtechnikai piac új kihívásaira megapixel optikáival válaszolnak, míg az ipari terület igényeit a super5megapixel, telecentrikus, szkenner, TV makró, valamint mikró kamera objektívek széles körével elégítik ki.

PlayGineering Systems

A lett PlayGineering szabadalmaztatott technológiáinak köszönhetően a videóelemzésben és nézői szórakoztatásban – elérhető árakon - úttörő megoldásokat kínál a professzionális sport számára.
A sporttudományi és IT szakemberekből álló PlayGineering 2008 óta fejleszti rendszereit, melyek több sportágat is meghódítottak világszerte.
A videóbíró rendszerük, az automata felvételt biztosító megoldásuk vagy a videóelemző technológiájuk igényekre szabott változata számos sport- és multifuncionális arénába került telepítésre.

RAYTEC LTD.

A Raytec, több mint 30 éves tervezési tapasztalat alapján elkötelezett amellett, hogy világelső legyen a CCTV világításban. Mindent megtesznek azért, hogy technikailag élenjáró termékeket gyártsanak versenyképes áron, és folyamatosan fejlesszék a CCTV rendszerek éjszakai teljesítményét.
A Raytec, mint a CCTV világítás specialistája, élen jár a világítástechnikában. Minden Raytec terméknél az innovatív SMT LED technológiát használja, hogy kimagasló teljesítményt érjen el, alacsony árakon.
A Raytec egy rugalmas, ötlettel teli cég, amely szoros együttműködésben dolgozik a partnereivel, hogy világítással kapcsolatos igényeiket kielégítse.

RECONYX

A RECONYX 2002 óta tervez, gyárt kamerákat, melyek hasznos képi információval segítik a vadvilág megfigyelésében a kutatók, erdészek, vadőrök munkáját.
Az állatmegfigyelés terén piacvezetőként ismerté vált cég kameráiban egyesítette mindazon funkciókat, melyek biztosítják a tökéletes működést. Ilyen többek között az infravörös megvilágítás, a takarékos tápellátás, a biztonságot szolgáló kameraház, a könnyű kezelhetőséget nyújtó szoftverellátás, stb.

RICOH International B.V. - Industrial Optical Systems Division

A RICOH International B.V. - Industrial Optical Systems Division több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a CCTV objektívek gyártásában. Ezen gyártási tapasztalatok birtokában a RICOH célja, hogy a gépi látás (Machine Vision) területén minden alkalmazási területhez a lehető legmegfelelőbb objektív kerüljön.
A vietnami és japán gyártmányú RICOH termékek ISO 9001 és ISO 14001 minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják a legjobb minőséget és a környezetvédelmet.
Az ISO9001 meghatározza a termékfejlesztés és a gyártás minőségbiztosítását.
Az ISO14001 környezetgazdálkodási minősítési rendszer Vietnamban és Japánban tanúsítja, hogy a RICOH hosszú távon elkötelezett és felelős a környezetgazdálkodási és fejlesztési rendszer kialakításában.
A gyártási rendszer korszerűsége és az objektívek minősége kiemelkedő pozíciót biztosítanak a világpiacon.

VS Technology Corp.

A japán székhelyű VS Technology Corp 1998-ban alakult. Magasan képzett műszaki szakembereinek és professzionális értékesítő csapatának köszönhetően rövid időn belül meghatározó szereplőjévé vált az ipari képfeldolgozás piacának. Fejlesztő részlegei, gyárai megtalálhatók az U.S., Európa, Kína, Tajvan és Dél-Kelet-Ázsia nagyvárosaiban.
A VS Technology teljes megoldást kínál az objektívek és megvilágítási eszközök területén a tervezéstől, a fejlesztésen át, a gyártásig.
Az optika termékválaszték és csoportosítása:
Megapixel CCTV objektívek, Macro-, Telecentrikus-, Line Scan-, Zoom optikák, valamint mikroszkóp CCD egységek és kiegészítő segédeszközök (bővítő gyűrűk, adapterek, prizmák, szűrők).
A megvilágítási eszközök széleskörű választéka áll rendelkezésre a közvetlen és különböző szögű gyűrűs világítási megoldásoktól, a háttérfényen át az infra (850/950nm) világításig.

WATEC CO., Ltd.

A Watec, többmint 20 éves fennállása óta a kisméretű és nagyérzékenységű CCD kamerák vezető gyártója.
A törekvéseiket a hibátlan minőség és a garantált megbízhatóság fémjelzi. Megalakulás óta, a Watec fő célja az egyedülálló Watec minőség-ellenőrzés szigorú betartása (WQC – Watec Quality Control), amely ügyfeleinek a legjobb minőséget garantálja szerte a világon.
A Watec innovatív miniatűr kamerái kiválónak bizonyulnak a teszteken, minőségét ismerik és elismerik a világ biztonságtechnikai szakemberei.